De acupraktijk is een acupunctuurpraktijk gevestigd in Den Dungen. U kunt er terecht voor  acupunctuurconsulten op afspraak op woensdag, vrijdag en in overleg ook in de avonduren.

Meer over De acupraktijk »

23 april 2020

De acupraktijk hervat vanaf eind mei 2020 de consulten, zij het dat daarbij strenge regels gelden waardoor de capaciteit gehalveerd zal zijn en de consulten anders verlopen dan u gewend bent. Dit om het risico op verspreiding van COVID-19/Coronavirus zo klein mogelijk te houden. De acupraktijk hoopt daarbij op uw begrip en vooral ook medewerking.

Voor een toelichting op de regels in en rondom De acupraktijk voor consulten vanaf eind mei 2020 zie deze brief.24 mei 2018

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) EU 2016/679 in werking getreden. Deze Europese wet vervangt de (Nederlandse) Wet op de Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). In dit kader hanteert De acupraktijk deze Privacyverklaring.Hierin staat met welk doel en op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt en wat uw rechten zijn.

De acupraktijk beschikt daarnaast ook over een Verwerkingenregister.

Pagina 1 van 4  > >>Bramerslandstraat 2
5275 HG Den Dungen

t   06 38 91 70 30
e  info@deacupraktijk.nl

Praktijkdagen:
Wekelijks op woensdag en vrijdag.
In overleg is een consult in de avonduren
mogelijk.

Routebeschrijving »